اخبار

هنرکارت و اهالی فرهنگ و هنر

هنرکارت و اهالی فرهنگ و هنر لینک : https://ardabilvas.ir/?p=8102 👇 سایت : ardabilvas.ir اینستاگرام : instagram.com/ArdabilVAS کانال : t.me/ArdabilVAS 👆

هنرکارت و اهالی فرهنگ و هنر | مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در تشریح «کارت هنر» گفت: این کارت با هدف خدمات چند منظوره در اختیار اهالی فرهنگ و هنر قرار می‌گیرد که از میان آن می‌توان به کارکرد هویتی، بانکی و خدمات رفاهی اشاره کرد.

به گزارش انجمن هنرهای تجسمی استان اردبیل سید حسین سیدزاده مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ابتدای نشست رسانه‌ای رونمایی و تبیین ارائه خدمات صندوق اعتباری هنر در بستر «هنر کارت» گفت: کارت هنر از سوی نهادهای دولتی و بخش خصوصی چندین مرتبه رونمایی و حتی چاپ شد ولی به دلیل نبود پشتوانه اجرایی موفق نبود اما رونمایی این کارت در حال حاضر می تواند پاسخی به نیازهای اهالی فرهنگ و هنر باشد و هویتی یکپارچه ایجاد کند.

وی در تشریح کاربرد این کارت گفت: این کارت به عنوان یک شناسه هویتی برای اهالی فرهنگ و هنر است که می تواند معرف تخصص آنها باشد. «هنرکارت» یک کارت چندمنظوره است که می‌تواند خدمات مختلفی را به هنرمندان و اصحاب فرهنگ و رسانه ارائه دهد.

همچنین برای این کارت چندین جیب با کاربردهای چند منظوره طراحی کردیم که صاحبان آن می توانند با بارکد این کارت از خدمات رفاهی متعددی استفاده کنند بدون اینکه پولی جابه جا شود.

سیدزاده افزود: اگر نویسنده در حوزه نشر بخواهد کتابی تهیه کند و یا سینماگری به دنبال تهیه بلیت باشد درصد قابل توجهی از هزینه ها برگشت داده می شود. وقتی کارت ها توزیع شود ما مزایای بهتری را می‌توانیم برای آن طراحی کنیم که بسیاری از مجموعه‌های خدماتی کشورمان می‌توانند به آن مراجعه کرده و شرایط خوبی را برای هنرمندان ایجاد کنند.

وی ادامه داد: شرط دریافت «هنر کارت» نیز عضویت افراد در صندوق اعتباری هنر است که بر این اساس درخواست «هنر کارت» نیز در فرآیند معمول خود قرار خواهد گرفت.

وی گفت: این کارت برای پیگیری و رفع نقص‌ها و مشکلات نتعددشکل گرفته است تا بسیاری از بخش‌های نابرابر جامعه در یک ارتباط پیوسته با بدنه فرهنگ و هنر کشور قرار بگیرند. درحال حاضر ۷۹ هزار نفر در صندوق اعتباری هنر عضو هستند که روند عضویت در سال های اخیر رشد صد در صدی داشتیم.

مجموعه‌ای از فعالان حرفه‌ای فرهنگی و هنری در کشور را شناسایی کردیم. به طور مشخص موسیقی گسترده‌ترین شبکه مویرگی هنری در کشور است و افرادی در حوزه موسیقی نواحی در بخش ساخت ساز و همچنین آهنگسازی فعال هستند که تا به امروز به آنها کمتر توجه شده بود.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: بسیاری از هنرمندان بزرگ ما شهرستانی و در مناطق خود به معنای واقعی سلبریتی هستند و ما تصمیم گرفتیم آنها را ببینیم. جامعه بزرگ و رنگارنگی در حوزه فرهنگ و هنر داریم که مردم باید با هنر آنها آشنا شوند. متاسفانه ما هیچ ردپای رسمی از هنرمندان نواحی ایران در سامانه‌های خود نداریم و همین آسیب بهانه‌ای شد تا در حوزه بیمه هنرمندان و خدمات رسانی به این عزیزان و نیز در ترمیم رابطه دولت با هنرمندان، تلاش‌هایی کنیم.

وی از یک تحقیق میدانی در حوزه سلامت هنرمندان خبر داد و گفت: در این سال ها که بواسطه بیمه تکمیلی با مشکلات جسمی هنرمندان آشنا شدیم بر اساس اطلاعات تحلیلی متوجه شدیم که آسیب های هنرمندان حوزه تجسمی در دست و گردن است که با استفاده از این داده ها می توانیم مشکلات هنرمندان را در آینده پیش بینی و از آنها جلوگیری کنیم.
وی از ایجاد سامانه «پروانه» در آینده خبر داد و گفت: این پروژه یک نوع فروشگاه مجازی است و در مسیر تجاری سازی آثار هنری در تمام حوزه‌ها نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان گفت: هنرکارت در آینده به عنوان یک نماد هویتی برای اصحاب فرهنگ و هنر در خارج از کشور نیز ثبت خواهد شد. در این زمینه رایزنی‌هایی نیز با وزارت امور خارجه صورت گرفته که فکر می‌کنم یکی از اتفاقات خوب و مهمی است که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد.
مصطفی خادم المله مدیرعامل پروژه «هنر کارت» در این نشست گفت: این پروژه در حوزه بانکداری الکترونیک یک تجربه جدید است که یک تجربه عملی را بر اساس داده های واقعی انجام می دهد که هدف اصلی آن تعریف یک پروژه ویژه برای جامعه فرهنگی وهنری خواهد بود.

وی افزود: با استفاده ازشبکه گسترده بانکی، مکانیزم برگشت هزینه‌ای که هنرمند برای کالایی پرداخت کرده، خرید اقساطی کالاها و استفاده از خدمات درمانی مراکز درمانی به صورت اقساط در قالب یک تجربه عملیاتی در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر از ویژگی‌هایی است که برای «هنر کارت» می‌توان نام برد.
خادم المله گفت: بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال بر اساس تفکیک بندی به حساب «هنر کارت» اعضا واریز شد اما برای برخی‌ها نیز هنوز واریز نشده که آن هم به دلیل نواقصی بوده که در تکمیل پرونده‌ها وجود داشته است.

Visits: 7

منبع
ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا